Online

Az oldal 2019. június 26-án nyitott meg a jessica-chastain.sosougary.com cimen. Majd fél év után megvettem az oldalnak a jessica-chastain.hu domaint. Majd pár hónap szünet után 2020. június 13-án újra megnyitott. Az oldal szerkesztője Lina.

Azért nyitottam Jessicáról rajongói oldalt, mert a Trónok Harca sorozat óta követem a karrierjét és nagyon megszerettem. Példaképként tekintek rá!

Az oldal kinézetét és kódolását saját magam készitem a következő szerkesztők oldalain található leirásokkal és ingyenes témákkal: BrielleNikkiiGergőEfruse & Linda.  Források amelyek szerepet játszottak az oldal szövegi és képi tartalmának létrejöttében:

Mafab.hu Wikia Port.hu
Google Jessica-Chastain.com Jessica-Chastain.org
Filmezz.eu Mozicsillag.me SorozatBarát.Online
Online-Filmek.Me PicturePub Imdb.com

 

Jogi nyilatkozat

Az oldal nem áll kapcsolatban sem Jessica Chastainel, sem hozzátartozóival, barátaival. Ez csak egy egyszerű rajongói oldal, amely igyekszik a legfrissebb híreket és képeket összegyűjteni az amerikai színésznőről. Minden szöveges tartalom saját írású, fordítású. Jogtalan másolása következményeket vonhat maga után. A képes és mozgóképes anyagokért nem vállalunk felelősséget.

 

Eddigi kinézetek

Itt az oldalon eddig szerepelt kinézeteket tekintheted meg, a legújabbak mindig legalul vannak. Az első képen az oldal kinézetét láthatod, mellette a galéra kinézetét.

1. kinézet  (2019. június 26. – 2020. június 13.)
Oldal és galéria kinézet: Brielle

2. kinézet  (2020. június 13. – )
Oldal és galéria kinézet: Brielle