Idézetek tőle

[ Amikor eldöntötte, hogy színésznő lesz] Nagymamám elvitt David Cassidy a József és a színes szélesvásznú álomkabát előadására, és úgy gondoltam, szeretnék ott lenni fenn velük. Leültünk, és elkezdődött, és volt egy lány az én koromban, aki megnyitotta a hatalmas könyvet, és megkezdte az elbeszélését, és azt gondoltam: "Ez a munka. Ő szép jelmezek viselés ez az, amit én is fogok csinálni. "Azóta én mindig is tudtam, hogy színésznő leszek.

 

[ Az anyja 4 évet várt, hogy lássa lánya filmjeit megjelenni] Szegény anyám azt mondta mindenkinek, "Jessica csinál egy filmet Brad Pittet, Al Pacinoval", és mindenki őt nézte két évvel később  "Persze, persze."

 

A 12 éves öcsém meglátogatott, miközben a The Help filmet forgattuk. Ő nagyon szereti Emma Stone színésznőt, ezért kértem, hogy menjen oda, és beszéljen vele. Odament, és ő teljesen elhallgatott, még csak nem is nézett rá. "Van egy kép, ahol a lány mosolyogva átölelte, és ő csak úgy néz ki, mint aki mindjárt elájul! Ez a kedvencem. "

 

Nem vagyok modern. Nem vagyok az a lány, aki belép a szobába, és mindenki eláulva mondja, hogy, "Oh!"

 

Nagyon gyorsan zavarba jövök. Még akkor is, ha csak a "Boldog születésnapot"  éneklem.

 

Általában nem zavar senkit, hogy vegán vagyok. Nem próbálom meg, nem akarok semmit kínozni. Azt hiszem, ez arról szól, hogy megpróbáljak úgy élni, hogy nem járulok hozzá a világ kegyetlenségéhez … Míg én ezen a bolygón vagyok, azt akarom, hogy mindenkivel találkozzak, hogy tudjam, hálás vagyok, hogy itt lehetek.

 

Amikor először LA-be költöztem, nagyon nehéz volt. Az összes casting igazgató nem tudta, hova tenni, ahogy láttam. Nem vagyok szőke és szép bőrő, magas és vékony. Nagyon különbözőnek látszottam – és azt mondták, úgy néztem ki, mintha másik időből jöttem volna.

 

Nem beszélek a magánéletemről. De ezt mondom: ebben az üzletágban nagyon nehéz fenntartani a kapcsolatot, mert olyanok vagyunk, mint a cigányok – mindig mozgásban. És minél inkább megosztjuk a magánéletünket a világgal, annál kevésbé lesz különleges. Szóval mindig megpróbálom megtartani a magánéletemet magamnak.