június
17
2020

Jessica Chastain produkciós cége a Freckle Films, Kristen Campoval és az Endeavor Content Holdingtársasággal megszerezték Alice Feeney új regényének 'His & Hers' televíziós jogát.

A regény a DCI Jack Harper és a BBC újságíró, Anna Andrews történetét meséli el, akiknek útjai első ízben fonódnak össze válásukat követően, amikor egy nőt meggyilkolták szülővárosukban. Anna vonakodik lefedni az ügyet, és Jack gyanúba kerül a részvételével, így gyanúsítottá válik saját gyilkossági nyomozásában.

Jessica Chastain és Kelly Carmichael lesznek a Freckle Filmstől a producerek, Kristen Campo pedig végrehajtó producer. Jelenleg nincs hír, hogy melyik hálózaton vagy streaming szolgáltatáson fogják vetíteni.

Ez a második alkalom, hogy Feeney egyik regényét televízióra viszik. Debütáló munkája, 'Sometimes I Lie', a Foxnál van és jelenleg fejlesztés alatt áll, Ellen DeGeneres és a Warner Bros. Television közreműködésével, valamint  Sarah Michelle Gellar főszereplésével.

Az elmúlt három év olyan csodálatos forgószél volt, és még mindig szorongattam magam ”- mondta Feeney. „Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatok Jessica Chastainnal, Kristen Campoval és az Endeavor Content csapatával. Szeretem, amit a „His & Hers” számára terveztek, és alig várom, hogy Anna Andrews és Jack Harper életre keljenek a képernyőn.

A Freckle Films jelenleg az utómunkálatoknál tart a '355' filmnél. A kém-thriller Chastain eredeti ötletén alapszik. Chastain produkciós cége a 'The Eyes of Tammy Faye' című produkcióját is előállítja az azonos nevű dokumentumfilm alapján. Jessica további projektje között szerepel a Netflix 'The Division' cimű filmje, amely az ITV és a Sony Televízió fejlesztés alatt is álló sorozata.

A Campo legfrissebb munkái között szerepel a 'The L Word: Generation Q' a Showtime-on, valamint az Apple dráma 'See' és a 'Truth Be Told'.

The book rights were repped by ICM Partners, as well as Luke Speed of Curtis Brown on behalf of Jonny Geller of Curtis Brown. Freckle Films is repped by CAA. Campo is repped by WME.

A könyvjogokat az ICM Partners, valamint Curtis Brown Luke Speed , a Curtis Brown Jonny Geller nevében birtokolja. A Freckle Films filmeket a CAA replikálja. A WME munkáltatja Campot.


Leave a comment